Arriben les Jornades de l’AMHB!

Aquest any ens fa molta il·lusió tornar a organitzar les JORNADES DE LA AMHB en forma presencial.

Des de el 2018 que no es feien en aquest format, doncs les següents, al 2020, obligats per les circumstàncies, varen ser només on-line. 

Es evident que les JORNADES si no són presencials perden gran part de la seva essència: trobar-nos, presentar els nostres treballs, els nostres casos, discutir sobre els temes de la homeopatia i sobretot, confraternitzar, dinar plegats, parlar de tots els temes que ens afecten i que envolten la nostre pràctica i el nostre dia a dia, trobar els vells amics amb els quals hem fet bona part d’aquest llarg camí, i els amics nous que tot just ara el comencen a transitar. 

Les JORNADES les farem els dies 27 i 28 de Maig, serà tot un dissabte i el diumenge al matí. L’indret, serà l’Hotel César, a Vilanova i la Geltrú (Barcelona). Un espai agradable, familiar i assequible, que ja ha estat testimoni en el passat de diverses trobades dels socis de l’AMHB. 

Us animo a que participeu i us animeu a presentar els vostres casos, les vostres observacions de Matèria Mèdica,  les observacions teòriques, de clínica, etc...  tot allò que heu vist de interessant a la pràctica i que vulgueu compartir. 

Estem il·lusionats i creiem fermament amb l’aportació de la homeopatia a la ciència mèdica, fins i tot pensem, molt rotundament, que a la medicina li fa molta falta la visió terapèutica que aporta la homeopatia.

Ànims doncs i esperem les vostres propostes de participació!

De moment, només cal enviar un resum del que vulgueu presentar i el podeu enviar a la secretaria de la AMHB que la Neus s’encarregarà de recollir-los. El resum (abstract) que ha de tenir entre 250-300 paraules, escrit en lletra tipus Arial 11 i, a banda del nom i cognoms i el títol, ha de tenir aquests apartats: Introducció, Material i Mètodes, Resultats i Conclusions. Hi ha temps per entregar-ho fins al 28 d’abril. S’admeten els resums en català i castellà.

Al calendari d'activitats teniu tota la informació pràctica de la Jornada o també podeu anar des d'aquest enllaç

Dr. Joan Mora i Brugués

Coordinador de Docència de l'AMHB