REVISTA HOMEOPÀTICA de l’AMHB

Ens plau presentar-vos la REVISTA HOMEOPÀTICA de l’AMHB, en format digital.

Voldríem que en ella es reflectís l’activitat i els interessos acadèmics de tots els socis. Que sigui un lloc de comunicació, d’intercanvi de coneixements i experiències que ens enriqueixin a tots.

És per això que us convidem a tots els socis, als diferents grups d’estudi i a tots els departaments – Bases Teòriques, Clínica, Matèria Medica, Farmàcia i Veterinària –, a participar de forma activa i us la feu vostra.

La periodicitat d’edició dependrà del volum d’articles de què disposem. Ens agradaria, en principi, poder editar 2 o 3 números per any.

Els articles es publicaran en català o castellà, respectant l'idioma en què ha estat escrit. No hi haurà traduccions.

L’equip el formem na Maribel Pluma, na Roxana Ratera, en Joan Marin, en Xavier Miró, en Carles Rodríguez, l’Òscar Morales i en Joan Mora.

La Revista Homeopàtica és gratuïta pels socis de l'AMHB i per als no socis té un preu de 10€ per exemplar que poden adquirir a través de la nostra passarel·la de pagament (enllaç COMPRAR a sota de cada número) a través de Pay-Pal o targeta. Un cop fet el pagament, l'interessat rebrà un correu electrònic amb l'enllaç per descarregar-se el fitxer de la revista (només es pot descarregar un cop, en el moment de fer la compra).

El número 1 és gratuït i es pot descarregar aquí.

Nº1-RH-JULIO-2021. DESCARGAR GRATIS
Nº2-RH-Febrero-2022. COMPRAR
Nº 3-RH-Agosto-2022. COMPRAR
Nº4-RH-Marzo-2023. COMPRAR