REVISTA HOMEOPÀTICA de l’AMHB

Ens plau comunicar-vos que estem treballant il·lusionats per tornar a engegar la REVISTA HOMEOPÀTICA de l’AMHB, en format digital.

Voldríem que en ella es reflectís l’activitat i els interessos acadèmics de tots els socis. Que sigui un lloc de comunicació, d’intercanvi de coneixements i experiències que ens enriqueixin a tots.

És per això que us convidem a tots els socis, als diferents grups d’estudi i a tots els departaments – Bases Teòriques, Clínica, Matèria Medica, Farmàcia i Veterinària –, a participar de forma activa i us la feu vostra.

La periodicitat d’edició dependrà del volum d’articles de què disposem. Ens agradaria, en principi, poder editar 2 o 3 números per any.

La Revista és pels socis de l’Acadèmia i per aquells no socis que es vulguin subscriure. És per això que tenim la intenció de compartir el primer número amb tothom per tal de donar-la a conèixer.

Per tot això, ens permetem demanar-vos la vostra col·laboració, fent-nos arribar aquell cas clínic que us sembla interessant, l’estudi d’un medicament que heu fet o alguna reflexió teòrica al voltant de la homeopatia o de la medicina en general, ... Tot allò que ens pugui enriquir serà molt benvingut. Adjunt trobareu les normes de publicació d’articles.

Els articles es publicaran en català o castellà, respectant l'idioma en què ha estat escrit. No hi haurà traduccions.

L’equip el formem na Maribel Pluma, na Roxana Ratera, en Joan Marin, en Xavier Miró, en Carles Rodríguez, l’Òscar Morales i en Joan Mora.