Subtilesa i Fiabilitat, les claus del Dr. Marc Brunson

Els passats dies 27 i 28 de febrer i 1 de març, el reconegut veterinari homeòpata belga Dr. Marc Brunson, director de la "'Ecole d'Homéopathie de Liège", va impartir un curs avançat d'homeopatia a la ciutat comtal, a iniciativa de l'AMHB i dins el programa de formació de la mateixa per a l'any en curs.

Diversos van ser els temes abordats pel Dr. Brunson al llarg d'aquests tres dies a Barcelona, com la manera de descobrir el "remei per a la vida" de cada pacient, la realització de l'anamnesi clínica segons l'ordre cronològic, matèria mèdica diversa, així com nombrosos casos clínics extraordinàriament il·lustratius. D'especial interès va ser l'explicació de la utilització del seu propi mètode per repertoritzar, el qual es basa en dos elements caracteritzadors dels símptomes homeopàtics: la subtilesa i la fiabilitat.

En total van ser 41 els assistents a aquest curs, tots ells veterinaris o metges homeòpates. A més d'aprofitar a consciència les magnífiques classes magistrals del Dr. Brunson, els participants van aprofitar les pauses entre sessions i les hores dels àpats per compartir experiències i coneixements de la seva pràctica diària de l'homeopatia, sempre en un ambient relaxat i distès. Al final del curs, la valoració mitjana per part dels assistents al mateix va ser molt positiva.

Brunson4

brunson3

BRUNSON2

BRUNSON1