4rt Seminari Curs de Perfeccionament en Homeopatia

 

Ja tenim aquí el 4rt Seminari del Curs de Perfeccionament en Homeopatia!!!

Aquest tindrà lloc a l'AMHB els propers  16 i 17 de març.

 Al matí de dissabte, les Dres. Coro Goitia i Esther Sagredo ens plantejaran com arriben al diagnòstic amb la seva llarga i profunda experiència; centrada en l'homeopatia clàssica, el repertori i amb la ment oberta a la comprensió dels temes i essències de cada remei.

 A la tarda, introduirem el tema que hem etiquetat com a Homeopatia Zen, és a dir, prescriure el símptoma sense remeis físics. Sankaran va parlar de la homeo-psicoteràpia, però no va arribar a desenvolupar-la. La Teràpia Breu, ocupa amb mestria aquest espai de la teràpia parlada, tema que Gonzalo Fernández domina a la perfecció, ja ho va desenvolupar a la 1a Sessió del passat mes novembre. Ara avancem una mica més: Manel Mateu introduirà l'interessant i poc conegut tema del Tapping / Tècniques d'Alliberament Emocional o EFT, per fer el pont i la integració amb la nostra experiència homeopàtica: prescriure el símptoma amb dígit-pulsions sistemàtiques.

 A continuació, Vicente Méndez i després Mercè Llagostera, parlaran i exposaran casos de com prescriure el símptoma, amb la paraula i focalitzar en el símptoma clau en la Teràpia Sistèmica i la Biodescodificació, que en el fons es basen en la llei dels similars.

 Recordeu que els seminaris del Curs de Perfeccionament es poden fer de manera aïllada

Veure Programa 4rt Seminari 

Veure tots els Seminaris