Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Formació continuada: “Casos Clínicos II, con remedios poco habituales o menos conocidos”

28 maig 2022 - 10:00 - 14:00

Online (Zoom)

  • Curs per tractar casos clínics amb remeis poc habituals o menys coneguts
  • Dirigit a metges, veterinaris i farmacèutics homeòpates que han acabat la seva formació però que volen continuar perfeccionant-se en l'ús de l'Homeopatia.
  • Inscripcions obertes fins al 24 de maig!

Programa

S'exposaran casos clínics d'un o més autors sense especificar el remei que es va prescriure (2h)

Descans: temps perquè els participants puguin repertoritzar i treure les seves pròpies conclusions (30')

S'exposarà el remei prescrit i es donaran les raons que van portar a aquesta prescripció, explicant breument el remei. (2h)

Licenciado en Medicina y Cirugía Universidad de Barcelona 1981. Postgrado en Medicina Homeopática en la Escuela Médico Homeopática Argentina "Tomás Pablo Pasquero" 1985. Médico y homeópata con más de 30 años de práctica en Barcelona. Actualmente es miembro del Centre Liégeois d'Homéopathie y Presidente de la AMHB.

Licenciada en Medicina y Cirugía Universidad Autónoma de Barcelona 1992.Postgrado en Medicina Homeopática en la Escuela Médico Homeopática Argentina "Tomás Pablo Pasquero" 1997. Diploma Acreditativo de Aptitud en Medicina Homeopática (COMB) 2006. Miembro del Dpto. de Materia Médica de la AMHB. Desde 1997 realiza la práctica médica en Sabadell (BCN).

Licenciada en Medicina y Cirugía Universidad de Barcelona 1983.Postgrado en Medicina Homeopática por el Instituto de Estudios Superiores de Oaxaca (México)1985. Diploma Acreditativo de Aptitud en Medicina Homeopática (COMB) 2006. Co-Coordinadora Estado Español del Curso «E-Learning» de International Academy of Classical of Homeopathy Prof. G.Vithoulkas, desde 2016.

Preu

Socis AMHB: 50€

No socis AMHB: 70€

Inscripcions

Per a inscriure's és necessari enviar un correu electrònic a la secretaria de l'AMHB (amhb@amhb.org) indicant:

  • Nom i cognoms
  • En cas de no ser soci de l'AMHB, indicar especialitat (Medicina, Veterinaria, Farmàcia)
  • Telèfon de contacte
  • E-mail: si no s'indica el contrari, s'enviarà l'enllaç de Zoom al correu amb el que l'interessat ha processat la inscripció.
  • Adjuntar en el correu de la inscripció, una còpia o justificant del banc, de l'abonament del curs. No s'enviarà l'enllaç de Zoom a les persones que no hagin enviat aquest justificant abans del tancament d'inscripcions.

Les persones inscrites (tant presencialment com online) podran visualitzar el video de la classe fins al 25 de juliol.

Formes de pagament

Les persones que s'inscriguin als cursos de formació de l'AMHB que no siguin socis se'ls inscriurà a la base de dades per a que puguin rebre informació sobre futures activitats acadèmiques de l'associació. Aquestes dades són exclusivament per a aquesta finalitat, i no existeix cap tipus de comercialització amb tercers. En cas de no voler rebre cap informació més, l'interessat ho ha de comunicar per correu electrònic (amhb@amhb.org), ja sigui en el moment de la inscripció, o quan ho cregui oportú.

ACADEMIA MEDICO HOMEOPATICA DE BARCELONA (AMHB)

93 323 48 36

Visualitza el lloc web de Organitzador