Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Formació continuada: Curso “Tratamiento homeopático de la Leishmaniosis canina”

18 juny 2022 - 10:00 - 14:00

  • Impartit pel professorat de Veterinària del Máster de Homeopatía de l'AMHB
  • Dirigit a veterinaris, metges i farmacèutics homeòpates que han acabat la seva formació però que volen continuar perfeccionant-se en l'ús de l'Homeopatia.
  • Inscripcions obertes fins al 14 de juny
  • El curs és en castellà
  • Curs online (Zoom)

Programa

Primera part: Presentació de l'estudi del tractament homeopátic de la Leishmaniosis canina, a càrrec de la Dra. Vet. Coral Mateo

Segona part: Casos Clínics de Leishmaniosis canina, a càrrec de les Dres. Vet. Amparo Mompó, Mònica Farrés i Lledó Guaita

Dra. Vet. Coral Mateo Sánchez

Licenciada en Veterinaria por la Universidad Complutense. Especialista Universitaria de Homeopatía por la Universidad del País Vasco. Master en Homeopatía y Salud por la Fundación Miguel Server. Diploma en Homeopatía y Homotoxicología por la Fundación Dr. Reckenweg. Presidenta de la Asociación Española de Homeopatía Veterinaria.

Dra. Vet. Amparo Mompó Yllán

Licenciada en Veterinaria por la Universidad Autónoma de Barcelona.Postgrado de Acupuntura en la Universidad Autónoma de Barcelona. Máster en Medicina Homeopática por la Universidad de Barcelona.

Dra. Vet. Mònica Farrés Abad

Licenciada en Veterinaria por la Universidad Autónoma de Barcelona. Dedicada a la clínica durante 25 años y a la medicina integrativa desde hace 15. Postgrado en Acupuntura UAB. Cursos en Fitoterapia y Nutrición ortomolecular. Enamorada de la Homeopatía y formada por la SEHV siendo en la actualidad, miembro del equipo docente de la misma.

Dra. Vet. Lledó Guaita Dols

Licenciada en Veterinaria por la Universidad de Zaragoza. Formación homeopática por la SEHV. Directora de la Policlínica Veterinaria Castelló.

Preu

Socis AMHB: 50€

No socis AMHB: 70€

Inscripcions

Per a inscriure's és necessari enviar un correu electrònic a la secretaria de l'AMHB (amhb@amhb.org) abans del 14 de juny indicant:

  • Nom i cognoms
  • En cas de no ser soci de l'AMHB, indicar especialitat (Medicina, Veterinaria, Farmàcia)
  • Telèfon de contacte
  • E-mail: si no s'indica el contrari, s'enviarà l'enllaç de Zoom al correu amb el que l'interessat ha processat la inscripció.
  • Adjuntar en el correu de la inscripció, una còpia o justificant del banc, de l'abonament del curs. No s'enviarà l'enllaç de Zoom a les persones que no hagin enviat aquest justificant abans del tancament d'inscripcions.

Formes de pagament

Les persones que s'inscriguin als cursos de formació de l'AMHB que no siguin socis se'ls inscriurà a la base de dades per a que puguin rebre informació sobre futures activitats acadèmiques de l'associació. Aquestes dades són exclusivament per a aquesta finalitat, i no existeix cap tipus de comercialització amb tercers. En cas de no voler rebre cap informació més, l'interessat ho ha de comunicar per correu electrònic (amhb@amhb.org), ja sigui en el moment de la inscripció, o quan ho cregui oportú.

ACADEMIA MEDICO HOMEOPATICA DE BARCELONA (AMHB)

93 323 48 36

Visualitza el lloc web de Organitzador