Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Congrès online del HRI (Homeopathy Research Institute)

25 juny Tot el dia

L'Institut de Recerca en Homeopatia organitza aquest congrés online que reuneix les organitzacions líders en la matèria d'arreu del món, i presenta un programa dedicat exclusivament a la recerca científica d'alta qualitat.

HRI Online 2022 serà un esdeveniment d'un dia, que oferirà una rara oportunitat per aprendre més sobre les organitzacions clau que impulsen la investigació en el sector, així com el treball més recent de diversos equips d'arreu del món, inclòs HRI.

Visió general de la conferència:
El tema d'aquest esdeveniment - Col·laboracions clau en la investigació en homeopatia - demostra el compromís de HRI per fomentar la col·laboració a nivell internacional en benefici del conjunt del sector. El programa excepcional consta de presentacions de 12 ponents, tots els quals han fet presentacions magistrals en conferències anteriors de HRI o en altres conferències internacionals.

HRI Online 2022 dóna la benvinguda a científics, metges, educadors, professionals i consumidors de tot el món per explorar el panorama de la investigació en homeopatia.

S'utilitzarà la popular plataforma interactiva Whova, que us permetrà enviar preguntes a aquests experts durant tot el dia.

Formació Professional Continuada
Temps d'aprenentatge estimat per a crèdits CPE/CPD 7 hores

Reserves ja obertes!
Les tarifes de reserva anticipada estan disponibles fins al diumenge 27 de març, amb més descomptes disponibles per als membres de les organitzacions associades. Assegureu-vos de reservar amb antelació per assegurar-vos la millor tarifa per a aquest esdeveniment únic.

Per a més informació, visiteu la web del HRI: https://www.hri2022.org/

HRI (Homeopathy Research Institute)