Sessió Clínica AMHB del mes de març

Gemma_BauliesLa propera sessió clínica que tindrà lloc a l’AMHB, el proper dimecres 16 de març, a les 10,30h i que anirà a carrec de la Dra. Mª Gemma Baulies i Romero, amb el titol: “Les plantes medicinals, una bona eina”.

Les plantes medicinals són les nostres aliades a l’hora d’acompanyar els processos curatius de moltes malalties. Les podem utilitzar tant per prevenir com per tractar i també de manera coadjuvant amb l’ homeopatia. Però hem de conèixer les seves indicacions, les dosis recomanades, els seus efectes secundaris i moltes més coses i així assegurarem el seu efecte terapèutic. Recuperem la nostra tradició i projectem-nos al futur retornant a la natura!

La Dra. Mª Gemma Baulies i Romero és Llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitat en Pediatra. Diploma de Postgrau en Medicina Homeopàtica per la Universitat de Barcelona, Fundació Bosch i Gimpera. Máster en Medicina Naturista (UB). Máster Interuniversitari en Plantes Medicinals i Fitoteràpia (UB, UAB, COFB). Aromateràpia científica (COFB). Imparteix cursos i tallers de Fitoteràpia en COMB, COIB, ICS. Coordina i és docent del mòdul de Fitoteràpia en el Màster de medicina i infermeria naturista. Té consulta privada i treballa al ICS.

Us hi esperem!