Seminari d’àcids

El Departament de Matèria Mèdica de l'AMHB ha preparat un interessant seminari pràctic sobre àcids pel dissabte 23 de novembre de 2019, on es presentaran els menys coneguts (però no menys importants), s'exposaran casos clínics, es discutirà sobre el concepte mateix d'"àcid" i si l'hem de considerar com una "família" i es donarà una ullada al repertori.

Durant el matí hi haurà una introducció al tema dels àcids i es tractaran aquells que són derivats de vegetals: Benzoicum acidum, citricum acidum /limonum acidum, crysophanicum acidum, gallicum acidum, salycilicum acidum, tannicum acidum. Per la tarda es veuran els àcids derivats de minerals- Aceticum acidum, benzoicum acidum, boricum acidum, carbolicum acidum, cromicum acidum, fluoricum acidum, hydrobromium acidum, hydrociancum acidum, muriaticum acidum, oxalicum acidum, picricum acidum, tannicum acidum- i d'animals - lacticum acidum/sarcolacticum acidum, butyricum acidum, hippuricum acidum, formicum acidum, uricum acidum-.

El Departament de Matèria Mèdica fa una crida a aquelles persones que vulguin presentar un cas resolt amb aquests medicaments. En aquest cas, es prega enviar un correu a l'AMHB: amhb@amhb.org.

Tota la informació sobre la inscripció i els preus la podeu trobar en el PROGRAMA.