L’AMHB va celebrar el Dia Internacional de la Homeopatia

El passat 20 d'abril, l'AMHB va celebrar el Dia Internacional de l'Homeopatia amb diversos actes als quals van assistir els socis i sòcies de l'acadèmia, estudiants del master d'Homeopatia, familiars i amics.

Al matí, a la seu de l'AMHB, les doctores Àngels Carrera i Mercè Meseguer, van oferir la sessió clínica "Profundització del concepte Nivells de Salut i Homeopatia del Prof. Georges Vithoulkas a travès de casos clínics".

angelsmerceofrena

A continuació, com cada any, es va fer l'ofrena floral al monument de Samuel Hahnemann situat als Jardins del Dr. Hahnemann (C. Del Doctor Fleming/Av. Sarrià) on els assistents van deixar un ram de roses vermelles i es van fer tres discursos: el de la Presidenta, la Dra. Maite Bravo, el de la Dra. Ute Fischbach, vicepresidenta per Espanya de la LMHI, i el del soci el Dr. Joaquim Nabona.

Al migdia, es va celebrar un dinar de germanor al restaurant Mandarina de Barcelona al que hi van assistir 24 persones.

Ja per la tarda, de nou a la seu de l'AMHB, es va oferir una sessió informativa per a pacients en la que van intervenir la Dra. Maite Bravo amb una "Introducció a l'Homeopatia", i el Dr. Manel Mateu, amb una xerrada sobre "Primers auxilis amb Homeopatia". En l'acte es van sortejar entre els pacients alguns objectes com llibres, samarretes, etc.

Maite pacientsCaptura de pantalla 2016-04-27 a las 18.32.57 manel