Inici de curs acadèmic

La AMHB ha començat el seu curs acadèmic 2020-2021 en el que hi ha previst continuar amb els Ateneus, acabar amb els cursos que estan en marxa, com el Curso Avanzado de Homeopatía que tindrà el darrer seminari el 7 de novembre "Nosodes Clásicos",  i el Curs E-Learning Vithoulkas coordinat per les Dres. Mercè Meseguer i M.Àngels Carrera.

D'altra banda, en breu s'iniciaran novament els Ateneus, les reunions de departaments i altres cursos com el de "Uso de los remedios homeopáticos en escala LM" que anirà a càrrec del Dr. Josep Maria Clapers, el 24 d'0ctubre.

A més, el Departament de Docència està acabant d'elaborar el programa per la propera edició del Màster d'Homeopatia que serà online i que té previst iniciar-se al gener.

Com sempre, a mesura que anem tancant els programes (cursos, ateneus, seminaris, màster....) ho anirem publicant en aquesta web.

Les activitats es continuaran fent per Zoom i a mesura que ho permiti la situació actual, s'avisarà de les activitats presencials.

Per qualsevol dubte, us podeu dirigir per telèfon (933 23 4836) o per correu electrònic (amhb@amhb.com) a l'AMHB de dilluns a divendres, de 3 a 7 de la tarda.