Inici cicle sessions clíniques ACMCB

Com recordareu, el passat 14 d'abril de 2015, la Junta de Govern de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (ACMCB), va aprovar l’entrada de l’Acadèmia Mèdico Homeopàtica de Barcelona (AMHB) com a Societat associada a l’entitat. Aquest fet representa una fita històrica pel reconeixement de la nostra institució, que durant 125 anys ha sabut promoure i mantenir els valors de l’excel·lència, el rigor i la professionalitat com a principis destacats i que l’han portat a ser un referent més enllà de les nostres fronteres. També és un pas endavant per a tot el col·lectiu vinculat amb la medicina homeopàtica.

En el marc d'aquesta decisió, l'AMHB es va comprometre a organitzar un cicle de Sessions Clíniques obertes a totes les societats que formen part de l'ACMCB, durant el curs 2015-2016.

És per aquest motiu que ens plau anunciar-vos la primera d'aquestes sessions clíniques, que anirà a càrrec del nostre benvolgut company, el Dr. Manel Mateu, amb el tema "Primers auxilis i emergències amb medicació homeopàtica" i que tindrà lloc el proper dimarts 24 de novembre de 2015, a la seu de l'ACMCB (C. Major de Can Caralleu, 1-7. Sala 9).

Programa