Fem 125 anys!!

El 18 d'abril del proper 2015 celebrarem els 125 anys de la fundació de l'Acadèmia Mèdico Homeopàtica de Barcelona, en una jornada especial al Col·legi de Metges de Barcelona en la que els socis estan cridats a participar d'una manera molt activa, ja que ha de ser una oportunitat per donar a conèixer a la societat tota la tasca que fan els socis i sòcies de l'Acadèmia Mèdico Homeopàtica de Barcelona. Una tasca que va començar l'any 1890 i que ha hagut d'anar adaptant-se als nous temps, amb nous reptes però no pas amb menys il·lusió.

Esperem comptar amb tots vosaltres!

 Programa Jornada

Per venir a la Jornada, si us plau, deixeu les vostres dades en aquest FORMULARI

Aquesta Jornada es fa amb la col·laboració de:

BOIRON-REFLEX+Q-200mm           LOGO IBERHOMEpetit                   20141120_Manual_Heel_Basic_Elements_EN_nm.indd                                WebLLmi-NEWbulle-degrad290_quadri_SANSombre logo_pvo_r                  logo LCN_slogan2

LOGO CASTELLANO Logo Pileje                                       Logo Nutergia

 

A banda d'aquesta jornada divulgativa i festiva, l'AMHB té previst al 2015 diversos seminaris amb professionals de reconegut prestigi a nivell internacional. Més endavant anirem informant del detall de cadascun dels programes però ja podeu anar reservant les dates a les vostres agendes!

fotos-confen-2015
27, 28 de febrer i 1 de març: Dr. Marc Brunson. (FET)

13 i 14 de març: Dra. Deborah Collins (curs introductori molt aconsellable per a aprofitar millor el curs del Dr. J. Sholten). (FET)

8 i 9 de maig: Dr. Jan Sholten

6 i 7 de novembre: Dr. Louis Klein

 

APUNT HISTÒRIC

Era l'any 1890, un grup de metges entre els quals figurava el Dr. Joan Sanhllehy, funden l'AMHB. Durant tots aquests anys, la tasca docent i divulgativa d'aquesta institució només es va veure interrompuda durant la dictadura franquista, entre els anys 1939 i 1951, tot i que sempre es va mantenir activa en la clandestinitat.

ConstitucioAMHBnormal