Internacional: LMHI i ECH

La Liga Medicorum Homoeopathica Internationalis (LMHI és una organització mundial per metges homeòpates i associacions homeopàtiques amb membres de 76 països. Va ser fundada a Rotterdam el 10 de setembre de 1925 per catorze metges homeòpates de nou països. El nord-americà Dr. Roy Upham va ser el seu primer president. La LMHI va ser establerta sota els termes de la llei civil suïssa amb Ginebra designada com el seu domicili social. La nova seu de la LMHI és des de 2013 a Köthen-Alemanya, Walstrasse 45, House of S. Hahnemann. Ara està registrada com a organització sense ànim de lucre. El propòsit de la LMHI és el desenvolupament de l'homeopatia a tot el món i la creació d'un vincle entre els homeòpates amb la formació en medicina i també entre les societats i les persones interessades en l'homeopatia.

Consulta les circulars de la LMHI

Consulta les Newsletters de la LMHI

El Comitè Europeu d'Homeopatia (European Committee for Homeopathy (ECH), representa a tots els metges amb una qualificació addicional en l'homeopatia, organitzats en 40 associacions en 25 països europeus.

L'objectiu de la ECH és aconseguir la plena integració de l'homeopatia en el sistema sanitari europeu satisfer la creixent demanda dels ciutadans europeus per a l'atenció homeopàtica en un context mèdic segur. 

  • promoure el desenvolupament científic de l'homeopatia;
  • assegurar un alt nivell de l'educació, la formació i la pràctica de l'homeopatia pels metges;
  • l'harmonització dels estàndards professionals en la pràctica homeopàtica a tot Europa;
  • proporcionar atenció homeopàtica d'alta qualitat en un context mèdic segur;
  • la integració de l'homeopatia d'alta qualitat en l'assistència sanitària europea.

Per inscriure's al Newsletter cal anar a l'enllaç: https://homeopathyeurope.org/media/newsletters/

Els socis de l'AMHB són membres de la LMHI i l'ECH i reben informació permanent sobre les activitats, trobades, congressos etc, que aquestes dues organitzen durant l'any.