Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sessió Clínica ACMCB

24 novembre 2015 - 19:00 - 20:00

Manel_Mateu"Primers auxilis i emergències amb medicació homeopàtica"

Dr. Manel Mateu i Ratera

La medicina homeopàtica és una eina de gran utilitat en situacions d’emergència i primers auxilis.

Quan se’n té un bon coneixement i se’n sap fer l’ús adequat, esdevé un molt bon complement a la medicina convencional en qualsevol situació: malalties agudes, malalties cròniques, pre i post operatoris, problemes dentaris, en accidents per causes externes, traumatismes, cremades, congelacions, mal de muntanya, malalties dels bussos, malalties del viatges, intoxicacions, i xocs emocionals a causa dels mateixos accidents. Tot això ens fa considerar que una bona farmaciola de medicaments convencionals, complementada amb medicaments homeopàtics, esdevé una gran eina en medicina d’emergències, en grans catàstrofes i en assistència en zones amb deficient assistència sanitària. Una bona formació en homeopatia, dels metges i veterinaris que ja tenen experiència clínica, és la base a partir de la qual es pot aprofitar el magnífic potencial que té aquesta medicina, que quan se’n fa un bon ús, és ràpida, eficaç, i està lliure d’efectes secundaris.

Conèixer i experimentar l’eficàcia de l’homeopatia en primers auxilis i en accidents domèstics, senzills i poc complicats, pot ser la porta que obri a la comprensió de la vertadera eficàcia i utilitat d’aquest sistema de medicina que es basa en estimular la capacitat innata de l’organisme per guarir-se, i que és un molt bon complement de la medicina convencional.

El Dr. Manuel Mateu i Ratera, nascut el 1951, és Doctor en Medicina i Cirurgia i especialista en Medicina Interna i Homeopatia.

És membre de la Faculty of Homoeopathy of London i ex-President de l’Acadèmia Mèdico Homeopàtica de Barcelona (AMHB) entre els anys 2002 i 2011. Actualment és professor del Màster en medicina homeopàtica (Universitat de Barcelona, IL-3). Va formar part com a metge de la primera expedició catalana a l’Everest, i des d’aleshores ha assessorat moltes expedicions de gran altitud i participa en el desenvolupament de farmacioles amb medicaments homeopàtics i al·lopàtics per a l’ocasió. La seva experiència clínica en medicina al·lopàtica, els seus amplis coneixements en homeopatia clàssica, així com l’ampli coneixement del repertori, distingeixen especialment al Dr. Mateu. Recentment ha publicat la segona edició de Primers auxilis amb homeopatia (Editorial Narayana), que ha estat traduït a l’anglès, al francès i l’alemany, i és considerat com un referent ineludible en la matèria.

L'acte és obert i gratuït per a tots els socis i sòcies de l'AMHB i de l'ACMCB.

Preguem ens confirmeu la vostra assistència a: amhb@amhb.org.

Podeu descarregar-vos el programa en pdf si voleu:

Sessió_Clinica_ACMCB_24Nov2015 copia  (català)

Sesion_Clinica_ACMCB_24Nov2015 (castellà)

Mostra els detalls

Data:
24 novembre 2015
Hora:
19:00 - 20:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

ACADEMIA MEDICO HOMEOPATICA DE BARCELONA (AMHB)
Telèfon:
93 323 48 36
Correu electrònic:
amhb@amhb.org
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

ACMCB
Carrer Major de Can Caralleu, 1-7
BARCELONA, 08017 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
93 2030792
Visualitza el lloc web de Recinte