Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sessió clínica ACMCB- Dr. Josep Ortí

19 març 2019 - 19:30 - 21:00

Experimentar el Document de Voluntats Anticipades (Testament Vital)- Dr. Josep Ortí Ponsa

El Pla de Decisions Anticipades (PDA) ens aporta un canvi important en la relació del metge/infermera amb la persona malalta, ja que suposa una presa de decisions compartida enlloc de la relació paternalista habitual. El contingut d’aquest document ens pot fer reflexionar sobre com pot transformar la dinàmica terapeutica des de les Medicines i Teràpies Complementaries.

Dins del PDA s’inclou el Document de Voluntats Anticipades o Testament Vital, en el que manifestem les nostres voluntats en cas de malaltia greu que ens incapaciti per a poder-les expressar per nosaltres mateixos. Com a metges redactar de forma conscient el nostre Testament Vital ens aporta una major qualitat d’empatia cap a les persones a qui ajudem i a qui podem aconsellar en aquesta direcció, a l’hora que ens ajuda a aprofundir en la nostra consciència d’integració de la pròpia malaltia i la pròpia mort.

La sessió serà informativa i a l’hora experiencial.

Dr. Josep Ortí Ponsa

  • Metge adjunt de l’Hospital de Sant Jaume de Manlleu (Consorci hospitalari de Vic) en l’especialitat de Geriatria, atenent les Unitats de Convalescència/ Llarga Estada i Cures Pal·liatives fins desembre de 2017, data de jubilació.
  • Membre de la Acadèmia Medico Homeopàtica de Barcelona des de 1995 amb títol de Postgrau any 1997, data des de la qual exerceixo la homeopatia. Participo en el grup d’estudi “Reinos”.
  • Membre de la Societat Catalana de Geriatria de la Acadèmia de Ciències Mèdiques fins desembre 2017, data de jubilació
  • Membre de la Sociedad Española de Cuidados Paliativos.
  • Membre col·laborador de l’Associació Anitya (presencia despierta en los tránsitos vitales, la enfermedad y la muerte), participant en activitats de difusió i formació.
  • Fundador de la Consulta del Sofriment segons el model del Dr D.Chevassut.
  • Desenvolupo activitat formativa respecte: recursos personals per a l’atenció a persones en estat de sofriment intens i de final de vida, des de la data de jubilació.

 

Mostra els detalls

Data:
19 març 2019
Hora:
19:30 - 21:00
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, ,

Organitzador

ACADEMIA MEDICO HOMEOPATICA DE BARCELONA (AMHB)
Telèfon
93 323 48 36
Correu electrònic
amhb@amhb.org
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

ACMCB
Carrer Major de Can Caralleu, 1-7
BARCELONA, 08017 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon
93 2030792
Visualitza el lloc web de Recinte