Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Seminari online “Grimmer al segle XXI”

18 juny 2021 16:00 20:00

Càncers gastrointestinals avançats. Carcinomatosi peritoneal, metàstasis hepàtiques, càncer de pàncreas

Impartit per professors de la Acadèmia Medico Homeopàtica de Barcelona

Aquest seminari es fa a través de la plataforma Zoom

Aquests pacients formen un grup amb característiques simptomatològiques i patològiques similars. El seu estat de malaltia crònica avançada, consumpció, dolors abdominals de difícil control, quadres oclusius per la afectació intestinal i símptomes associats a la toxicitat dels tractaments oncològics convencionals. Un enfoc des de Bases Teòriques, Símptomes del Repertori, Matèria Mèdica i Casos Clínics.

Presentació

  • Bases teòriques del tractament homeopàtic del càncer Hahnemann, Kent, Grimmer i Spinedi. Visions filosòfiques. (45 min.) Dr. Joan Vidal
  • Estudi dels símptomes repertorials en aquests casos, Dolor abdominal, oclusió intestinal, nàusees i vòmits, caquèxia. Remeis habituals: brom, calc-ar, calen, carb-an, carb-v, card-m, chel, con, cond, hydr, lyc, merc-c, nit-ac, phos, phyt, sil (45 min) Dra. Manuela Velat

Descans 10 min

  • Matèria mèdica de medicaments diferencials. (60 min) Dr. Jordi Vila ; Joan Vidal
    – Cadmium i les seves sals X-ray, rad-brom, ioniz-rad
    – Iodum i les seves salts, arsenicum i les seves salts
    – Ornitogalum, apocinum i apis
  • Casos clínics. (60 min) Dr. Josep Mª Clapers, Dr. Joan Vidal, Dr. Jordi Vila

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Per inscriure’s cal enviar un correu a l’AMHB (amhb@amhb.org) indicant nom i cognom, e-mail i telèfon de contacte i adjuntar el certificat de pagament.

Tancament inscripcions: dilluns 14 de juny.

Preu: Socis 50 €, No socis 70 €

Pagament: BANKINTER
ES70 0128 0506 73 0100013762

Pagament PayPal


PONENTS

Dr. Josep M. Clapers Pladevall. Llicenciat en Medicina per la UB el 1981. Metge i Homeòpata amb pràctica exclusiva de més de 30 anys a Barcelona. Va realitzar la formació homeopàtica a la Escuela Mèdico Homeopàtica Argentina de Dr. Paschero el 1985. Actualment soci i president de l’Acadèmia Mèdica Homeopàtica de Barcelona i membre de Centre Liégeois d’Homéopathie.

Dra. Manuela Velat Ràfols. Metge especialista en medicina interna des de 2008 i metge homeòpata des 2014, graduada per l’AMHB juntament amb la Universitat de Barcelona. Des de llavors la homeopatia és l’eix vertebrador de la nostra pràctica clínica a Institut Khuab on, amb el Dr.Vidal-Jové, atenem a pacients amb malalties complexes i malalties oncològiques.

Dr. Joan Vidal-Jové. Oncòleg Quirúrgic i Homeòpata. Especialista MIR en Cirurgia i en Cirurgia Oncològica a USA, en Ablació tumoral per Ultrasons Focalitzats a la Xina i Màster en Homeopatia per l’AMHB. Membre directiu de diferents societats mèdiques nacionals i internacionals, ISMIVS, ISTU, EUFUS, i AMHB. Autor de nombroses publicacions i conferències. Director general de Comprehensive Tumor Center Barcelona, Institut Khuab, dedicat a la investigació clínica i el tractament de malalties complexes i oncològiques.

Dr. Jordi Vila i Alcalde. Sóc llicenciat en Medicina i Cirurgia. Diplomat en Medicina Tradicional Xinesa (SMAC) i Màster d’Homeopatia (UB-AMHB). Responsable de la Unitat d’homeopatia i de l’Àrea de medicina integrativa a l’Institut de Medicina i Oncologia Holística Ets (IMOHE). En l’actualitat, investiga les possibles relacions entre els medicaments homeopàtics i els ecosistemes dels que s’extreuen.

Mostra els detalls

Data:
18 juny
Hora:
16:00 – 20:00
Cost:
50€ – 70€
Categories d’Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,
Web:
www.amhb.org

Organitzador

ACADEMIA MEDICO HOMEOPATICA DE BARCELONA (AMHB)
Telèfon:
93 323 48 36
Email:
amhb@amhb.org
Web:
View Organitzador Website