Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Seminari Louis Klein

6 novembre 2015 - 9:00 - 7 novembre 2015 - 19:00

Louis-Klein

Obertes les inscripcions fins al 26 d'octubre!

Data: 6 i 7 novembre 2015.
Horari: 9 h- 13 h i 15 h- 19 h.
Lloc: Col·legi Major Sant Jordi de la Universitat de Barcelona. Passatge Ricard Zamora 4-8. 08017 Barcelona.
Es disposarà de traducció simultània de l'anglès a l'espanyol.

PREU:
Socis (AMHB, FEMH, SEMH, SEHV): 235 €
No socis: 290 €
Alumnes Màster en Medicina Homeopàtica (AMHB-IL3-UB): 150 €

Mode de pagament:

1) Transferència bancària: BANKINTER C / C: IBAN ES70 0128-0506-73-0100013762 (Indicar dades personals i nom del seminari)

2) Pay-Pal: http://tpv.amhb.org

Nota: La AMHB es reserva el dret d'anul·lar aquest cicle formatiu en cas de no comptar amb el suficient nombre d'inscripcions retornant les aportacions que, si s'escau s'hagin realitzat).

Per inscriure's al curs cal omplir aquesta Fitxa d'inscripció

Programa

Dins l'any de celebració dels nostres 125 anys de la fundació de AMHB, tenim l'oportunitat de poder comptar amb la presència amb un homeòpata excepcional que ha contribuït a posar el dia la matèria mèdica amb actualització d'indicacions de remeis publicat en el seu llibre Clinical Focus Guide to Homeopathy Vol. 1, la seva extraordinària revisió de miasmes i nosodes de gran utilitat en els casos crònics difícils i finalment, destacar el seu estudi del món fascinant de les orquídies "Orchids in Homeopathy" (Orquídies en Homeopatia) publicat l'any 2014.

Al seminari es tractaran els següents temes:

The Orchid Project- Introducció dels remeis de l'orquídia en Homeopatia

Les orquídies són una de les famílies de plantes més extenses i més fascinants del món. Tot i això, han estat mal representades a l'homeopatia. Des de fa anys, el reconegut homeòpata Louis Klein juntament amb els seus deixebles i col·laboradors, han realitzat provings d'aquests remeis i investigacions per trobar la seva prescripció homeopàtica efectiva. En aquest seminari, es presentarà aquesta informació recopilada, a més d'exemples de casos aclaridors.

El llibre de Louis Klein "Orchids in Homeopathy" (Orquídies en Homeopatia) és el resultat de la seva àmplia investigació sobre aquesta fascinant família de plantes; aquestes plantes han estat durant molt temps els objectes preuats de col·leccionistes voraços en moltes cultures. Els seus casos revelen la utilitat d'aquests remeis en pacients que tenen dificultats d'aprenentatge com el TDAH, trastorns de l'espectre de l'autisme, síndrome d'Asperger i la dislèxia, àrees en les que sovint nosaltres els homeòpates ens movem amb dificultat per trobar el remei similar. També hi ha una forta afinitat amb els òrgans sexuals, trastorns neurològics, infeccions per fongs i al·lèrgies. "Amb els seves ben definides descripcions i anàlisi precisos, el vincle entre la teoria i la pràctica es fa clara i aplicable" - Deborah Collins, MD.

Miasms and nosodes- Miasmes i Nosodes

Aclarir la nostra comprensió de miasmes i nosodes és important la prescripció crònica. Louis Klein presentarà casos i la informació que resoldrà molts casos difícils per a vostè. "El treball de Louis Klein en miasmes i nosodes és realment una fita homeopàtic."

Casos de vídeo amb seguiment a llarg termini

Altres cites textuals:

"La meva pràctica homeopàtica actual no seria la mateixa si no hagués estudiat amb Louis Klein. El seu ensenyament és inspirador, d'avantguarda i exacte. T'ofereix molta informació i un obté molt més pels diners invertits. També he trobat que la informació aportada és molt fiable respecte a que és traslladable a la pràctica clínica i pots veure els resultats. Dels molts professors amb els que he estudiat, Louis és el meu favorit ".- Kellie Kirkpatrick, Lic.Ac, HMC.


"Considero que el Curs Clínic del Mestre Louis Klein és una de les meves millors experiències d'aprenentatge de la meva carrera. Ens ensenya una forma de pensament basat en els principis bàsics més sòlids i en un coneixement aparentment il·limitat de la matèria mèdica. Cada vegada que reviso les meves notes del curs, em veig subratllant cada frase per la seva profunditat. La presa de cas i els vídeos exemplifiquen la millor manera de prescriure que he vist. Aquest curs fa honor al seu nom, considero essencial per a qualsevol que aspiri a la mestria en la pràctica homeopàtica. "- Bill Gray MD.

Biografia

Louis Klein és un prescriptor homeòpata de talla mundial, conferenciant, professor i consultor professional. Amb una experiència de més de 35 anys en l'estudi i la pràctica de l'homeopatia curativa, és membre registrat a la Societat de Homeòpates d'Anglaterra des de l'any 1984. Va començar els seus estudis amb George Vithoulkas i ha estudiat amb altres mestres de l'homeopatia a al llarg dels anys.

Louis Klein ha estat convidat a donar conferències en Universitats i en les principals escoles de la homeopatia a Amèrica del Nord i Europa. Ha donat nombroses conferències arreu del món i és considerat un expert en diversos aspectes de la matèria mèdica i de la homeopatia aplicada.

Ha estat clau en posar la professió al segle 21 a través del desenvolupament i la investigació de noves tècniques i la introducció de nous remeis homeopàtics. Ha escrit una sèrie de llibres de text que han estat rebuts amb gran entusiasme. Ha publicat nombrosos articles sobre tècniques clíniques en homeopatia i noves experiències en la Matèria Medica. És autor de llibres de text sobre l'homeopatia avançada titulats: "Clinical Focus Guide to Homeopathy Vol. 1 "(2006), "Miasms and nosodes" (2009) and "Orchids in Homeopathy" (2014).

Amb la seva àmplia experiència i juntament ser un dels fundadors de la Societat Nord-americana de Homeòpates (EHNA) i anterior president, ha jugat un paper fonamental en l'establiment dels estàndards educatius i professionals dels homeòpates de Nord-Amèrica.


La perícia de Louis, com a clínic homeòpata, és la seva habilitat per tractar casos, fins i tot els més difícils. Posseeix a més el do d'ensenyar aquestes habilitats clíniques amb claredat, profunditat i humor. El seu estil és interactiu i agradable. L'experiència de Louis Klein i el fàcil accés ens ofereix una experiència educativa especial a tots els nivells d'estudi de l'homeopatia.

Louis Klein la seva consulta a West Vancouver, Canadà ia l'illa de Bowen on viu amb la seva família.

 

Mostra els detalls

Inici:
6 novembre 2015 - 9:00
Finalització:
7 novembre 2015 - 19:00
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,

Organitzador

ACADEMIA MEDICO HOMEOPATICA DE BARCELONA (AMHB)
Telèfon
93 323 48 36
Correu electrònic
amhb@amhb.org
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Col·legi Major Sant Jordi
Passatge Ricard Zamora 4-8
BARCELONA, Barcelona 08017 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon
9320166000
Visualitza el lloc web de Recinte