Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Formació continuada: Casos Clínics amb remeis poc habituals

30 abril 2022 - 10:00 - 14:00

Online (Zoom) i Presencial

  • Curs per tractar casos clínics amb remeis poc habituals o menys coneguts
  • Dirigit a metges, veterinaris i farmacèutics homeòpates que han acabat la seva formació però que volen continuar perfeccionant-se en l'ús de l'Homeopatia.

Programa

S'exposaran casos clínics d'un o més autors sense especificar el remei que es va prescriure (2h)

Descans: temps perquè els participants puguin repertoritzar i treure les seves pròpies conclusions (30')

S'exposarà el remei prescrit i es donaran les raons que van portar a aquesta prescripció, explicant breument el remei. (2h)

Ponents

Josep García Janoher

Licenciado en Medicina y Cirugía. Médico homeópata.  Postgrado por Homeopatía Argentina. Diploma Acreditativo  de Capacitación en Medicina Homeopática (COMB, 2006).  Coordinador del Departamento de Materia Médica y Miembro  del Departamento de Materia Médica de la AMHB.

Dr. Manel Mateu Ratera

Doctor en Medicina y Cirugía. Especialista en  Medicina interna. Miembro de la Faculty of  Homoeopathy of London.  Médico homeópata.  Diploma Acreditativo de Capacitación en Medicina  Homeopática (COMB, 2006). Miembro del  Departamento de Clínica de la AMHB.

Joan Mora i Brugués

Licenciado en Medicina y Cirugía. Miembro de la  Faculty of Homeopathy of London. Médico  homeópata. Miembro del Departamento de Clínica  de la AMHB. Director docente de la AMHB2019-2022 y en la actualidad.

Preu

Socis AMHB: 50€

No socis AMHB: 70€

Inscripcions

Per a inscriure's és necessari enviar un correu electrònic a la secretaria de l'AMHB (amhb@amhb.org) indicant:

  • Nom i cognoms
  • En cas de no ser soci de l'AMHB, indicar especialitat (Medicina, Veterinaria, Farmàcia)
  • Telèfon de contacte
  • E-mail: si no s'indica el contrari, s'enviarà l'enllaç de Zoom al correu amb el que l'interessat ha processat la inscripció.
  • Adjuntar en el correu de la inscripció, una còpia o justificant del banc, de l'abonament del curs. No s'enviarà l'enllaç de Zoom a les persones que no hagin enviat aquest justificant abans del tancament d'inscripcions.

Formes de pagament

Les persones que s'inscriguin als cursos de formació de l'AMHB que no siguin socis se'ls inscriurà a la base de dades per a que puguin rebre informació sobre futures activitats acadèmiques de l'associació. Aquestes dades són exclusivament per a aquesta finalitat, i no existeix cap tipus de comercialització amb tercers. En cas de no voler rebre cap informació més, l'interessat ho ha de comunicar per correu electrònic (amhb@amhb.org), ja sigui en el moment de la inscripció, o quan ho cregui oportú.

ACADEMIA MEDICO HOMEOPATICA DE BARCELONA (AMHB)

93 323 48 36

Visualitza el lloc web de Organitzador