Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Formació continuada: Casos clínics (III), “rebosteria homeopàtica”

22 octubre - 10:00 - 14:00

(Presencial: seu AMHB) i Online (Zoom)

  • Curs per tractar casos clínics amb remeis poc habituals o menys coneguts
  • Impartit pel professorat del Máster de Homeopatia i experts dels diferents departaments de la AMHB.
  • Dirigit a metges, veterinaris i farmacèutics homeòpates que han acabat la seva formació però que volen continuar perfeccionant-se en l'ús de l'Homeopatia.

Programa

S'exposaran casos clínics d'un o més autors sense especificar el remei que es va prescriure (2h)

Descans: temps perquè els participants puguin repertoritzar i treure les seves pròpies conclusions (30')

S'exposarà el remei prescrit i es donaran les raons que van portar a aquesta prescripció, explicant breument el remei. (2h)

Ponents

Dr. Josep M. Garcia Janoher

Llicenciat en Medicina i Cirugía. Metge homeòpata. Posgrau per Homeopatía Argentina. Diploma Acreditatiu de Capacitació en Medicina Homeopàtica (COMB, 2006). Coordinador del Departament de Matèria Mèdica de l'AMHB des de 2020.

Dra. Ortrud Lindemann

Llicenciada en Medicina 1986, mèdica homeòpata des de 1989, professora a les universitats de Friburgo, Colonia, Herdecke, Düsseldorf i des de 1996 també a Barcelona; 1995 cofundadora de la clínica homeopática a Bhaktapur (Nepal); 1999 cofundadora del centre de salut familiar Marenostrum. Imparteix cursos de ginecologia i obstetricia.

Dr. Miguel Luqui Garde

Licenciado en medicina y cirugía por la Universidad de Barcelona 1979. Formación en Homeopatía con el Dr. Peiró Rando, con el Dr. Tomás Pablo Paschero, titulado en la escuela M. H. Argentina y participado en los grupos de Homeopatía Europea. Docente de Materia Médica de la Academia M.H. de Barcelona  de la que he sido presidente.

Preu

Socis AMHB: 50€

No socis AMHB: 70€

Inscripcions

Per a inscriure's és necessari enviar un correu electrònic a la secretaria de l'AMHB (amhb@amhb.org) indicant:

  • Nom i cognoms
  • En cas de no ser soci de l'AMHB, indicar especialitat (Medicina, Veterinaria, Farmàcia)
  • Telèfon de contacte
  • E-mail: si no s'indica el contrari, s'enviarà l'enllaç de Zoom al correu amb el que l'interessat ha processat la inscripció.
  • Adjuntar en el correu de la inscripció, una còpia o justificant del banc, de l'abonament del curs. No s'enviarà l'enllaç de Zoom a les persones que no hagin enviat aquest justificant abans del tancament d'inscripcions.

Formes de pagament

Les persones que s'inscriguin als cursos de formació de l'AMHB que no siguin socis se'ls inscriurà a la base de dades per a que puguin rebre informació sobre futures activitats acadèmiques de l'associació. Aquestes dades són exclusivament per a aquesta finalitat, i no existeix cap tipus de comercialització amb tercers. En cas de no voler rebre cap informació més, l'interessat ho ha de comunicar per correu electrònic (amhb@amhb.org), ja sigui en el moment de la inscripció, o quan ho cregui oportú.

ACADEMIA MEDICO HOMEOPATICA DE BARCELONA (AMHB)

93 323 48 36

Visualitza el lloc web de Organitzador