Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Dia Internacional de l’Homeopatia

10 abril - 12:00 - 13:45

PRESENTACIÓ

Benvolguts/des,

Hi va haver una època en què anar a l'homeòpata tenia un punt de glamur. Actualment moltes de les persones que acudeixen a l'homeòpata ho fan perquè tenen comprovat el benefici que aporta a la seva salut i al sentit de la seva vida, però, a causa dels embats mediàtics tan constants i greus, els nostres pacients ja no divulguen l'homeopatia, a tot estirar, la recomanen a alguna persona de manera puntual, però difícilment tenen l'esperit querigmàtic de difondre les bondats i beneficis de l'homeopatia. El pitjor, és que fins i tot els mateixos metges homeòpates hem abdicat de la nostra missió d'explicar i viure l'homeopatia, moltes vegades perquè l'activitat homeopàtica no ha estat suficient per tenir els recursos per a una vida digna, però també perquè ha fet una gran efecte l’assetjament mediàtic. Serà un gran repte recuperar la joia de viure l'homeopatia. Com ho farem?

Hem pensat que divulgar els principis, que Hahnemann ens va donar, traspassats a un llenguatge més entenedor per el món d’avui sense que perdin la seva fortalesa pot ser una manera de començar.

Per això us convidem a celebrar amb nosaltres el dia de Hahnemann amb una presentació i posterior debat sobre el que us acabem de explicar.

PROGRAMA

10:30h. Ofrena Floral. Monument S. Hahnemann. Jardins del Dr. Samuel Hahnemann (C. Doctor Fleming, 4 /Av. Sarrià.)

12:00h. Acte institucional. Seu de l’AMHB C. Aragó, 186, 2º1ª Barcelona (Presencial i online)

LA DIVULGACIÓ DE L’HOMEOPATIA AVUI

12:00h: Presentació a càrrec del Departament de Bases Teòriques de l’AMHB: Vicente Méndez, Fèlix Heras i Joan Vidal

“Els postulats de Hahnemann explicats en els nostres dies”

La filosofia i el pensament de Hahnemann van irrompre com una font d'aigua fresca al món mèdic i filosòfic del seu temps. Com explicaríem aquests postulats al nostre temps?

12:45h. Debat: Com divulguem l’homeopatia avui?

14:00h. Dinar: Restaurant Flamant (Enric Granados, 23)

Gratuït Acte pels socis i sòcies de l'AMHB

ACADEMIA MEDICO HOMEOPATICA DE BARCELONA (AMHB)

93 323 48 36

Visualitza el lloc web de Organitzador