Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Curs monogràfic: “Ús dels remeis homeopàtics a l’escala LM”

24 octubre 2020 - 16:00 - 20:00

Tríptico_LM (Descarregar PDF)

Presentació del curs

Tot i els 100 anys de la publicació de la 6a edició de l'Organon, la posologia descrita per Hahnemann en aquesta i l'ús dels preparats LM no han tingut la repercussió que es podria esperar a la comunitat homeopàtica. L'ús dels preparats LM ha de permetre al practicant disposar d'un major nombre de potències d'una mateixa soca i afegir flexibilitat a l'administració del remei, segons pacient i patologia; ampliant les eines terapèutiques de què disposa el metge homeòpata. En el present curs, el Dr. Josep Maria Clapers, donarà les pautes del seu mètode propi de posologia amb preparats LM, perfeccionat al llarg de més de 30 anys d'experiència clínica. Així mateix, revisarem casos clínics exemplificants de diferents situacions habituals en la pràctica clínica i la seva resolució amb aquests preparats. També deixarem temps a la fin del monogràfic per resoldre dubtes pràctics.

Ponent

Dr. Josep Maria Clapers (1958). Metge i Homeòpata amb pràctica exclusiva de més de 30 anys a Barcelona. Llicenciat en Medicina per la UB el 1981. Membre dels grups d'estudi de Homeopatia Europea l'any 1983. Va realitzar la formació homeopàtica a la Escuela Medico Homeopática Argentina de Dr. Paschero el 1985. Actualment soci i president de l'Acadèmia Mèdica Homeopàtica de Barcelona i membre de Centre Liégeois d'Homéopathie. Iniciat en l'ús dels preparats homeopàtics LM pel seu mestre i amic el Dr. Ernesto Giampietro, des del seu retorn de l'Argentina ha promogut l'ús d'aquests preparats a Espanya. Entusiasmat amb posar en pràctica la posologia amb LM i davant la baixa disponibilitat a Europa d'aquests preparats, va elaborar fa tres dècades la seva pròpia farmàcia de preparats LM. Posteriorment, en els seus anys de pràctica, ha perfeccionat un mètode propi i sistemàtic de prescripció que li ha permès obtenir més control de l'evolució dels casos i millors resultats terapèutics.

Programa

Dia: 24 d'octubre (a confirmar)

Horari: de 4 a 8 de la tarda, amb un descans de 20 minuts entremig.

Lloc: plataforma virtual Zoom (uns dies abans es donarà l'enllaç als inscrits)

Idioma: castellà

Primer bloc (2h): Preparats LM i el seu ús. El meu mètode de prescripció.

(Descans)

Segon bloc(2h): Casos clínics exemplificants. Tractament de casos aguts, crònics, aguditzacions, patologia greu i més.

Inscripcions:

Enviar un correu a l'AMHB (amhb@amhb.org) adjuntant el comprovant de pagament del banc per completar la inscripció. Indicant nom i cognom i telèfon de contacte.

El curs es farà en castellà.

Preu: 50 euros socis / 70 no socis

Transferencia bancaria:BANKINTER

C/C: IBAN ES70 0128-0506-73-0100013762 (indicar nom del curs i nom i cognom de la persona que s'apunta si és el compte està a nom d'una altra persona

Pay-Pal: https://tpv.amhb.org/producte/curso-practico-uso-potencias-lm-24-10-20/

 

Mostra els detalls

Data:
24 octubre 2020
Hora:
16:00 - 20:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, ,

Organitzador

ACADEMIA MEDICO HOMEOPATICA DE BARCELONA (AMHB)
Telèfon:
93 323 48 36
Correu electrònic:
amhb@amhb.org
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte