Avantatges de l’homeopatia

En una bona prescripció no hi ha efectes secundaris, ni toxicitats dels medicaments
Hi ha situacions en que això és especialment important, per exemple: els nens, l’embaràs, els malalts amb úlceres d’estómac o les malalties de fetge o ronyons…

Potencien els mecanismes d’autodefensa
Els medicaments homeopàtics poden modificar el terreny bàsic del malalt – la constitució- i potenciar-ne els mecanismes d’autodefensa.

D’aquí la seva utilitat en la prevenció, especialment de les malalties recurrents: refredats, otitis, bronquitis….

Permeten tractar trastorns crònics
Amb el medicament homeopàtic, es millora l’estat general i corregeixen els trastorns crònics amb poques expectatives de solució en la medicina convencional (alopàtica) : migranyes, asma, rinitis al·lèrgiques; els trastorns digestius (dispèpsies, diarrees cròniques, insuficiències hepatobiliars), els reumatismes i trastorns circulatoris de base funcional (fogots, S. Raynaud, vertígens, cefalees i trastorns de la pressió); també es corregeixen les disfuncions hormonals de la dona, les dismenorrees i les alteracions del sistema nerviós (síndromes depressius o d’angoixa).

Suport al tractament psicoterapèutic
el medicament homeopàtic ajuda a controlar i estabilitzar el malalt durant el tractament psicoterapèutic, sense els inconvenients de dependència dels ansiolítics o dels antidepressius.

Declaración de las sociedades científicas homeopáticas de España :

“Las diferentes Sociedades Científicas de Homeopatía en España, que se agrupan en la Asamblea Nacional de Homeopatía (ANH), hemos decidido trasladar a la sociedad un mensaje único y clarificador sobre lo que verdaderamente corresponde a nuestra práctica Homeopática”

 

Declaración Homeopatía1Declaración Homeopatía